ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ GULASCH ΚΑΙ "ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ"
Περίληψη
ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ GULASCH ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΒΑΡΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΖΥΓΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ. ΟΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ GULASCH ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ 120 C ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 130 C. ΟΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ 115 C ΚΑΙ 125 C . Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΚΛΙΒΑΝΟ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΩΣ ΕΓΙΝΑΝ 10 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ. Ο ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΩΝ.
Περίληψη σε άλλη γλώσσα
THE WEIGHT LOSS OF MEAT IN TWO TYPES OF CANNED READY-TO-EAT FOOD IS EXAMINED. CANNED GULASCH AND MEAT WITH GREEN BEANS WERE PRODUCED AND STERILIZED USING TWO DIFFERENT TEMPERATURES. SENSORY EVALUATION OF THE FINISHED PRODUCTS WAS FOLLOWED. TWO METHODS WERE EMPLOYED FOR THE DETERMINATION OF THE MEAT'S WEIGHT LOSS INTHE CANNED FOODS: SUCCESSIVE WEIGHTING AND CHEMICAL ANALYSIS. THE CANNED GULASCH WAS STERILIZED USING TEMPERATURES OF 120 C AND 130 C WHILE THE CANNED GREEN BEANS WERE STERILIZED IN TEMPERATURES OF 115 C AND 125 C. TEN EXPERIMENTS WERE PERFORMED AT EACH STERILIZATION TEMPERATURE. THE ORGANOLEPTIC PROPERTIES WERE EXAMINED BY PANELISTS.
Κατεβάστε τη διατριβή σε μορφή PDF (3.02 MB)
(Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μετά από δωρεάν εγγραφή)
|
Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.
|
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.