ΠΤΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΕ ΚΙΣΣΗΡΗ, Γ-ΑΛΟΥΜΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΓΙΝΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ...
Περίληψη
ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΑΥΤΗ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΕ ΒΙΟΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΟΗΣ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΟΡΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΤΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΕ ΒΙΟΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΟΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΕΓΙΝΑΝ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΟΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΕ ΔΙΑΛΕΙΠΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΟΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΟΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΖΥΜΩΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ. ΤΑ ΠΤΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ Η ΜΕΘΑΝΟΛΗ, Η ΑΚΕΤΑΛΔΕΥΔΗ, Ο ΟΞΙΚΟΣ ΑΙΘΥΛΕΣΤΕΡΑΣ, Η ΠΡΟΠΑΝΟΛΗ-1, Η ΙΣΟΒΟΥΤΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΥΛΙΚΕΣ ΑΛΚΟΟΛΕΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΩΣΕ ...
περισσότερα
Περίληψη σε άλλη γλώσσα
LOW TEMPERATURE CONTINUOUS WINE MAKING WITH IMMOBILIZED CELLS ON AN ORGANIC ANDTWO ORGANIC SUPPORTS WAS STUDIED IN THIS DISSERTATION. LIKEWISE, THE FORMATION OF VOLATILE BYPRODUCTS IN WINES PREPARED BY CONTINUOUS WINE MAKING AND THEINFLUENCE OF LOW TEMPERATURE WERE ALSO EXAMINED. TO EVALUATE THE RESULTS OF CONTINUOUS WINE MAKING WITH IMMOBILIZED CELLS, BATCH FERMENTATIONS WERE PERFORMED USING IMMOBILIZED AND FREE CELLS, SEPARATELY, IN THE SAME RANGE OF TEMPERATURES. IN THE FRAME OF THESE EXPERIMENTSFOUR-FOLD HIGHER ETHANOL PRODUCTIVITIES AT ROOM TEMPERATURE AND TEN-FOLD HIGHER AT LOW TEMPERATURES WERE OBTAINED BY CONTINUOUS WINE MAKING, IN COMPARISON TO BATCH FERMENTATIONS PERFORMED WITH FREE CELLS. THE VOLATILE BYPRODUCTS, METHANOL, ETHANAL, ETHYL-ACETATE, PROPANOL-1,ISOBUTYL-ALCOHOL AND AMYL-ALCOHOLS WERE STUDIED. THE RESULTS SHOWED THAT WINES PREPARED AT LOW TEMPERATURES HAD BETTER AROMA. ALSO, CONTINUOUS WINE MAKING GAVE WINES WITH BETTER ORGANOLEPTIC CHARACTERISTICS ...
περισσότερα
Κατεβάστε τη διατριβή σε μορφή PDF (4.26 MB)
(Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μετά από δωρεάν εγγραφή)
|
Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.
|
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.